четвер, 15 вересня 2016 р.

Добрий день!!!
Вітаю Вас у своєму блозі.
Я вчитель інформатики
 Нововолинського ліцею №8.


----------------------------------------------------

9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.


Як це було у нас дивись тут ... 

----------------------------------------------------


ВІТАЄМО!

12 листопада 2016 року було проведено ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій, у якій взяли участь 29 учнів 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів міста.
За підсумками журі переможцями стали 11 учнів. Ковальчук Вадим, учень 10 класу, зайняв ІІІ місце. Вітаємо з перемогою!!!

Вітаємо молодого Web-дизайнера та юну Офіс-менеджера

28 жовтня 2016 року о 14.30 год. на базі Нововолинської ЗОШ № 3 проходив міський конкурс юних інформатиків, аматорів комп’ютерної техніки. 
Відповідно до наказу управління освіти від 31.10.2016р. № 327 «Про підсумки проведення міського конкурсу юних інформатиків, аматорів комп’ютерної техніки» 
учні гімназії здобули два призові місця:
Вадим Ковальчук, 10 клас, гімназія (ІІ місце, номінація «Web-дизайн»);
Анастасія Житнецька, 6 клас, гімназія (ІІІ місце, номінація «Офіс»).
А команда гімназії (Ковальчук Вадим, Мерчук Максим, Житнецька Анастасія) - ІІІ місце у даному конкурсі.
Конкурс проводився в номінаціях «Офіс», «Web-дизайн» й «Програмування» маючи на меті виявлення та підтримку обдарованих і талановитих дітей, залучення їх до інтелектуальних змагань, стимулювання інтересу учнівської молоді до оволодіння сучасними інформаційними технологіями з використанням передових інформаційних та телекомунікаційних технологій.
Керівник, учитель інформатики Наталія Житнецька.
Вітаємо!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар